Estetska stomatologija

Estetska stomatologija

Zahvaljujući napretku stomatologije, postizanje blistavog osmeha i zdravih zuba postali su dostupniji nego ikad ranije. Estetska stomatologija primenjuje najsavremenije tehnologije i materijale kako bi se ostvarili zahtevi modernog doba u pogledu lepote i zdravlja zuba.

Kompozitni ispuni

Sada su uglavnom prošla vremena kada su amalgamski ispuni bili jedina opcija za zubne ispune. Danas se pacijenti sve više odlučuju za zamenu ovih ispuna sa estetskim kompozitnim materijalima, koji omogućavaju postizanje savršene estetike i oblika u samo jednoj poseti, zahvaljujući raznovrsnoj paleti boja koja se nudi.

Kompozitni ispuni
Kompozitne fasete

Kompozitne fasete

Primena kompozitnih faseta omogućava da se brzo i bezbolno reše razni kozmetički nedostaci na zubima, poput neravnih ivica, diskoloracija ili čak manjih razmaka među zubima. Ove tanke slojeve materijala oblikujemo po meri pacijenta, tako da konačan izgled zuba bude prirodan i estetski privlačan. Takođe, ova metoda ne zahteva veliko brušenje zuba i omogućava brzu i jednostavnu korekciju zuba.

 

Inlay / Onlay

Inlay / Onlay predstavljaju keramičke nadoknade koje se preporučuju osobama koje imaju oštećenja zubnog tkiva i žele dugotrajno i kvalitetno rešenje za svoj problem. Ove nadoknade se koriste kada je došlo do većeg oštećenja krunice, a nema dovoljno zubnog tkiva za izradu kompozitnog ispuna, a oštećenje zuba nije toliko veliko da zahteva izradu krunice. Izrađuju se koristeći CAD-CAM tehnologiju, a njihova prednost u odnosu na kompozitne ispune je što su dugotrajnije i kvalitetnije rešenje.

 
Inlay / Onlay
Stomatološki anti-aging

Stomatološki anti-aging

Naš centar ne nudi samo usluge podmlađivanja osmeha, već i poboljšanje izgleda usana, kože i  lica. Koristimo najsavremenije preparate hijaluronske kiseline koji su prirodni i potpuno sigurni za upotrebu. Naši tretmani su fokusirani na poboljšanje Vašeg izgleda i samopouzdanja.

Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak kože koji daje elastičnost i čvrstoću koži. U našem centru koristimo hijaluronsku kiselinu za poboljšanje izgleda usana, kože i lica. Tretmani su bezbedni i neinvazivni, a naši stručnjaci su tu da Vam pruže najkvalitetniju uslugu i savet u vezi sa tretmanima.

Testmon
Testmon
Testmon
Testmon
Testmon
Testmon
Testmon
Testmon
Slide 1
Testimonials 01 white
Najbolja ordinacija u regionu i šire. Sve pohvale za ceo tim i za doktora Milana. Moja preporuka

Marija Zogović

Pacijent

Slide 2
Testimonials 01 white
Najbolji i najsavremeniji 3D ortopan u regionu! Prijatan ambijent i ljubazno osobolje, sve pohvale, oni su moj odabir!

Ana Araškov

Pacijent

Slide 3
Testimonials 01 white
Već po samom dolasku će vas sačekati nasmejano i ljubazno osoblje. Najbolji stomatološki centar, profesionalno osoblje koje će vam dati sve informacije i savete. Iskrena preporuka

Filip Zarija

Pacijent

Slide 4
Testimonials 01 white
Odličan i profesionalan tim. Jako prijatna atmosfera, a pored toga i vrhunski rade svoj posao. Sve preporuke!!!

Milan Milović

Pacijent

Slide 5
Testimonials 01 white
Svaka čast, veoma ljubazni profesionalni i brzi, moja preporuka!

Nemanja Šćekić

Pacijent

Slide 6
Testimonials 01 white
Kompletna stomatološka usluga na jednom mestu. Jednostavno najbolji. 5+

Marina Tošović

Pacijent

Slide 7
Testimonials 01 white
Prezadovoljan uslugom i tretmanom. Sve pohvale. Velika preporuka.

Stefan Crowns

Pacijent

Slide 8
Testimonials 01 white
Pristojno mesto i najbolji!

Božidar Rakić

Pacijent

previous arrow
next arrow

Zakažite Pregled

Pozovite nas radi konsultacije i odabira termina za pregled.

Scroll to Top